Klussenbedrijf Alom    »    Verbouw/renovatie

Zijn er dingen in huis te doen die u zelf niet aan kunt of waar u de tijd niet voor heeft? Bijvoorbeeld het vervangen van een toilet, het plaatsen van een hangend toilet, een badkamer renoveren of even stroom omleggen. Of wilt u uw zolder verbouwen voor meer ruimte in huis?
Wij staan voor u klaar.

Badkamers plaatsen/renoveren

Bent u toe een nieuwe badkamer in uw woning is het van belang eerst de keuze te maken voor het geheel vernieuwen van de badkamer en het sanitair of renovatie van de bestaande badkamer. Afhankelijk van uw budget kan het bijvoorbeeld een goede oplossing zijn om bestaand sanitair te hergebruiken, maar wel opnieuw te tegelen of uw badkamer een andere indeling te geven.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Toilet vervangen/ renoveren

Bij het vervangen of renoveren van uw toilet kan het mogelijk zijn dat u de ruimte tevens wilt vergroten of verkleinen. Tevens kunt u de keuze maken om sanitair of geheel te vervangen of om delen hiervan her te gebruiken om de toiletruimte opnieuw in te richten.

Tegels vervangen

Indien u het tegelwerk in uw woning wilt vervangen zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Het bestaande tegelwerk kan in zijn geheel worden uitgekapt alvorens de nieuwe tegel wordt aangebracht. Het kan ook een optie zijn om de bestaande tegels te overtegelen met de nieuwe. Afhankelijk van uw wensen bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Zolders bewoonbaar maken

Het bewoonbaar maken van zolderruimtes is bij ons een bijzondere expertise. In overleg met u zullen wij de ruimte zo goed mogelijk voor u benutten. Indien u een oude woning heeft met bijvoorbeeld mooie oude gebinten zullen wij deze zo u dat wenst zo optimaal mogelijk uit laten komen. Vaak is er meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt.

Kinderkamers renoveren/ herindelen

Het renoveren en herindelen van kinderkamers krijgt bij ons bijzondere aandacht. Een kinderkamer moet zowel praktisch zijn, met veel speel- en opbergruimte, maar ook uitnodigend zijn voor uw kind. Hierin is veel mogelijk wat betreft opbergsystemen, kleurstellingen en inrichting. Al naar gelang leeftijd en smaak van uw kind zullen wij de kinderkamer helemaal naar wens indelen.