Klussenbedrijf Alom    »    Veel voorkomende klussen

Dakramen plaatsen

Een dakraam kan zorgen voor extra licht en ruimte in uw woning. Dakramen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, passend voor de ruimte waar ze geplaatst dienen te worden.

Plaatsen en afwerken van scheidingswanden

Scheidingswanden kunnen gemaakt worden van bijvoorbeeld plaatmateriaal of itonblokken. Zij kunnen afgewerkt worden met gipsplaat, glasvezel of schrootjes. Tevens kunt u ervoor kiezen om de wanden te stukken of te pleisteren.

Deuren afhangen

Het afhangen van een deur kan een lastige klus zijn. Hierbij kan best een en ander mis gaan. U kunt het beste overlaten aan de vakman.

Kozijnen plaatsen of renoveren

Er zijn verscheidene aspecten die van invloed kunnen zijn bij de keuze om kozijnen te vervangen of te renoveren. Indien u dubbelglas wilt plaatsen past het glas soms niet in de oude kozijnen. Of renovatie van de oude kozijnen wordt prijziger dan het plaatsen van nieuwe. Wellicht wilt u ook kiezen voor een ander materiaal, bijvoorbeeld onderhoudsvrij kunststof. Of u wilt juist het oude aangezicht van uw woning behouden door wel de oude kozijnen te renoveren. Ook hierin denken wij met u mee.

Koven aanbrengen

Wilt u leidingwerk of hoekjes verbergen en alles mooi mee laten lopen met de wanden brengen wij voor u koven aan. Eventuele oneffenheden vallen daardoor niet meer op.