Klussenbedrijf Alom    »    Klussen om het huis

De buitenkant van uw woning is tevens het visitekaartje van de woning. Goed onderhoud geeft een goede verzorgde uitstraling en is van belang voor het behoud van de waarde van uw woning. Alle onderhoudswerkzaamheden aan huis en tuin kunt u met gerust hart aan ons uitbesteden.

Schilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw woning behoeft om de zoveel jaar aandacht om de invloeden van weer en wind op uw houtwerk te beperken. Tevens is het ook een belangrijk aspect waar het gaat om de uitstraling van uw woning. Het schilderwerk wordt bij Alom Bouw met precisie uitgevoerd en wij zorgen voor een prachtig resultaat waar u jaren plezier van zult hebben.

Verwijderen houtrot en vervangen houtdelen

Soms kan er in uw kozijnen en deuren sprake zijn van houtrot. Om te voorkomen dat het hout verder wordt aangetast dient dit te worden verwijderd. Door secuur te plamuren en waar nodig delen te vervangen zult u later niet meer terugzien waar de plekken zich hebben bevonden en zult u kunnen genieten van een mooi geheel.

Terras plaatsen

Vaak in het voorjaar krijgt u nieuwe ideeën voor de indeling van uw tuin. Onder andere kan het zijn dat u een bestaand terras wilt vervangen of een nieuw terras wilt plaatsen op een andere plek. Hiervoor zijn vele mogelijkheden, bijvoorbeeld houten vlonders, tegels of siersteen in een mooi motief.

Schutting plaatsen

Is uw oude schutting aan vervanging toe of wilt u een schutting plaatsen op een andere plek zijn wij u graag van dienst.

Tuinhuisjes plaatsen

Het plaatsen van een tuinhuisje kan verschillende doeleinden hebben, of alleen voor het opbergen van tuingereedschap- en meubels, of als extra woonruimte buiten, bijvoorbeeld met een veranda waardoor u ook bij minder weer gebruik kunt maken van uw tuin.

Tuin schoonmaken/winterklaar maken

Na de winter of aan het begin van de herfst vraagt uw tuin extra aandacht, of als voorbereiding op de koude of in het voorjaar als voorbereiding voor nieuwe beplanting en gebruik van uw tuin. Dit werk nemen wij u graag uit handen zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.