Klussenbedrijf Alom    »    Klussen in het huis

Uw huis heeft binnen een schilderbeurt nodig, of u wilt frisse nieuwe kleuren bij uw interieur. Zelf doen kost veel tijd en energie die u liever aan iets anders besteed of u bent niet in staat de klus te klaren? Of u hebt genoeg van uw oude vloer? Wij kunnen al deze klussen op professionele wijze voor u uitvoeren. Zonodig kunnen wij uw vloer egaliseren, ondervloeren leggen en laminaat en ander materiaal naar uw keuze. Wij ruimen alles weer netjes voor u op, het enige dat u hoeft te doen is kiezen voor kleuren en materialen.

Schilderwerk - Lakwerk en sausen

Met het verstrijken van de tijd wordt het lak - en sauswerk in uw woning door intensief gebruik van mindere kwaliteit. Toch levert dit een belangrijk deel van de uitstraling van uw woonruimte. Een opfrisbeurt zorgt voor verassende effecten. Wellicht wilt u ook uw interieur veranderen en daarbij nieuwe kleuren kiezen die hier perfect bij passen en uw interieur optimaal laten uitkomen. Indien u dit wenst helpen wij u graag bij het kiezen van de kleuren. Lak en - sauswerk krijgen bij ons bijzondere aandacht en wordt met oog voor detail en precisie uitgevoerd.

Schilderwerk - Plamuren en kitten

Op de juiste wijze plamuren kitten en legt een belangrijke basis voor schilderwerk met een optimaal resultaat.

Schilderwerk - Schilderklaar maken

Een klus die, mits zorgvuldig geklaard, het halve werk vormt van goed uitgevoerd schilderwerk. Alle elementen van schilderwerk samen zorgen voor een resultaat waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Vloeren - Laminaat

Het leggen van laminaat in uw woning is een betaalbare oplossing voor het bekleden van uw vloer met een frisse uitstraling. Tevens is dit materiaal in veel kleuren, varianten en prijsklassen beschikbaar. Het is makkelijk aan te brengen en schoon te houden. In een mum van tijd is uw woonruimte klaar voor bewoning.

Vloeren - Houten vloerdelen

Houten vloerdelen geven uw woonruimte een bijzondere uitstraling. Afhankelijk van uw materiaalkeuze kunt u een warme, rustieke sfeer creëren of juist voor strak en modern gaan. Houten vloerdelen zijn duurzaam en geven vele jaren woonplezier.

Vloeren - Parket

Kiest u voor sjiek en een rijke sfeer, kunt u kiezen voor een parketvloer. In veel oude woningen is dit materiaal veelvuldig gebruikt en laat het interieur prachtig uitkomen. Dit is echter ook te behalen in een nieuwbouwwoning. De juiste keuze van materiaal en kleur geven het juiste effect.

Vloeren - Diverse ondervloeren

De keuze van de ondervloer is afhankelijk van het materiaal dat u hebt gekozen voor de bekleding van uw vloer. Ook vanuit het oogpunt van energiebesparing is deze keuze belangrijk. Een goede ondervloer heeft een isolerend effect waardoor u kosten kunt besparen. Tevens kan een ondervloer van belang zijn waar het gaat om geluiddempende aspecten, bijvoorbeeld als u woont in een appartements - of flatgebouw.

Vloeren - Egaliseren van vloeren

Het egaliseren van uw vloer kan noodzakelijk zijn als voorbereidend werk voor het leggen van de vloer van uw keuze. Indien de ondervloer niet egaal is kan dit op den duur schade aanbrengen aan uw laminaat, hout of tegelvloer.

Wanden - Schrootjes

Voor de bekleding van uw wanden, plafonds of delen daarvan kunt u kiezen voor schrootjes. Dit systeem geeft een warm en huiselijk effect. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en materialen. U kunt een mooi effect behalen met zowel schrootjes in houtkleur of u kunt deze schilderen in de juiste tinten.

Wanden - Kastenwanden

In veel woningen is het hebben van voldoende kastruimte een probleem. Een goed ingerichte kastenwand biedt tal van mogelijkheden om spullen zodanig op te bergen dat ze uit het zicht een vaste plek kunnen krijgen in uw woning. Dit kan op veel verschillende manieren en met verschillende opbergsystemen. In goed overleg brengen wij uw wensen in kaart en ontwerpen de kastenwand die bij u en uw wensen past.

Wanden - Stukken

Stukken is een mooie manier om uw wanden af te werken. Hierbij zijn verschillende methodieken toepasbaar die een verscheidenheid aan effecten opleveren. Uw schilderijen, foto's of andere dingen zullen op een gestucte wand goed uitkomen. Stukken geeft een rustig beeld voor het oog en vestigt de aandacht op de in de ruimte aanwezige dingen.

Wanden - Pleisteren

Het pleisteren van wanden geeft een speciaal effect met een korrelige structuur.

Wanden - Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een materiaal waarbij eerst het behang op de muur wordt aangebracht en nadien wordt gesaust. Het geeft een mooi, strak resultaat.

Isoleren - Dubbelglas plaatsen

Vanuit energiezuinig oogpunt is het plaatsen van dubbelglas een goed optie. De uitgave hiervoor verdient zichzelf terug door aanzienlijke besparingen op uw stookkosten. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van dubbelglas en kunnen deze klus snel en efficiënt voor u uitvoeren.

Isoleren - Wanden en plafonds isoleren

Het isoleren van wanden en plafonds is een mogelijkheid om u huis energiezuiniger in te richten.

Isoleren - Zolders isoleren

Een zolder biedt vaak tal van mogelijkheden voor gebruik anders dan het opbergen van spullen. Een extra slaapkamer, werkruimte, speelruimte enz. Om voor deze doeleinden van uw zolder gebruik te kunnen maken is het te adviseren met oogpunt op warmte of kou om deze te isoleren. In de zomer zorgt dit voor koelte en in de winter voor de nodige warmte. Ook hierbij speelt uiteraard besparing in de energielasten een rol.

Isolatie - Geluidsisolatie

Soms is het raadzaam om in delen van uw woning geluidisolatie aan te brengen. Uw woning kan gehorig zijn, of u speelt een instrument of maakt gebruik van apparatuur die voor geluidshinder bij uw buren kan zorgen. Ook in uw bedrijf kan geluidsisolatie van belang zijn indien u gebruik maat van bijvoorbeeld koel- of andere apparatuur. Samen met u bekijken wij wat nodig is om een zo optimaal mogelijk geluiddempend resultaat te verkrijgen.